Cubao Monarcas

Cubao Monarcas
Märke: Cubao
Artikelnummer: CuMo
Tillgänglighet: 450
Pris: SEK 20.00
Exkl moms: SEK 16.00

25st. (hel låda) eller fler SEK 18.00 / st.
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

Produktbeskrivning:
Cubao Monarcas är en cigarr som ger en lätt kropp och låg komplexitet. Det är en vardagscigarr som inte ger djupa hål i plånboken och som inte kräver din fulla uppmärksamhet. Röktiden anges till 60 minuter men man kan få ut betydligt mer beroende på hur man är som avnjutare och vad situationen tillåter.

Konstruktion – Cubao Monarcas

Cigarren har ett något rustikt uttryck då täckbladet har lite knölar. Detta är inget som stör, speciellt inte med tanke på priset. Det kan finnas några mindre skönhetsfläckar i form av gröna fläckar eller vattenmärken. Draget är åt det lite lösare hållet och glöden brukar gå jämnt utan några behov av manuell justering. Rökproduktionen ligger runt medel.

Smaker – Cubao Monarcas

Cigarren har ingen hög komplexitet utan det är i stort sett samma smaker från början till slut. Dock ändras kraften i smakerna, samt kryddigheten, något under resans gång. Cigarren börjar extremt lätt men mot slutet så kommer det fram lite mer smaker och kryddighet. Den smak som är mest framträdande är en ren tobakssmak tillsammans med lite krydda. I bakgrunden kan man hitta lite lättare inslag av vanilj då och då.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Taggar: Cubao, Monarcas
Kampanjer
Din humidor på nätet www.cigaro.nu
www.cigaro.nu © 2021